Karacadağ Pirinci ‘Şefin Özel Konuğu’ Programında

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, yöreye has koşullarda yetişen Karacadağ Pirinci’nin üretim süreci bu akşam yeni bölümünün yayınlanacağı ‘Şefin Özel Konuğu’ Programı ile TRT Belgesel’de ekranlara taşınacak.

Karacadağ Pirinci ‘Şefin Özel Konuğu’ Programında
banner1

Şanlıurfa son zamanlarda yemek, tarih, kültür gibi birçok konuda programlarda yer alırken bu kez de Siverek ilçesinde yöreye has koşullarda yetişen Karacadağ Pirin’ci, özellikleri ve üretim serüveni ile ‘Şefin Özel Konuğu’ Programına konu oldu.

Ramazan Bingöl’ün sunduğu ‘Şefin Özel Konuğu’ Programı’nda Karacadağ Pirinci’nin özellikleri, hasadı, yetişme serüveni kısaca tarladan sofraya olan tüm süreci ekranlara taşınıyor.

Ramazan Bingöl’ün sunduğu ‘Şefin Özel Konuğu’, yeni bölümüyle bu akşam 21.00'de TRT Belgesel ekranlarında olacak.

BİHA 

YORUM EKLE

banner99