YÖK'ten depremzede öğrenci ve öğretim elemanlarına internet desteği

YÖK, GSM operatörleriyle görüşmeleri sonucu deprem bölgesindeki üniversite öğrencileri ile öğretim elemanlarına aylık 6 GB ücretsiz internet imkanı sağlandı.

YÖK'ten depremzede öğrenci ve öğretim elemanlarına internet desteği
banner2

Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) GSM operatörleriyle görüşmeleri sonucu deprem bölgesindeki üniversite öğrencileri ile öğretim elemanlarına aylık 6 GB ücretsiz internet imkanı sağlandı.

YÖK'ün GSM operatörleri TürkTelekom, Turkcell ve Vodafone ile görüşmeleri sonucu, deprem bölgesindeki yükseköğretim kurumlarının öğrencileri ve öğretim elemanları ile ailesi deprem bölgesinde olup da diğer illerdeki yükseköğretim kurumlarında okuyan öğrencilere uzaktan öğretimde kullanılmak üzere ücretsiz internet hakkı tanındı.

GSM operatörleri eğitim amaçlı kullanılmak üzere aylık 6 GB ücretsiz interneti öğrenci ve öğretim elemanlarının telefonlarına tanımladı.

BİHA

 


YORUM EKLE

banner99