Şanlıurfa'da yasa dışı slogandan gözaltına alınanlar adliyede!

Tertip komisyonunda HDP’li yöneticilerin de bulunduğu Nevroz kutlamaları ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa'da yasa dışı slogandan gözaltına alınanlar adliyede!
banner2

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticileri ile birlikte çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerinin tertip komisyonunda yer aldığı Nevroz kutlamaları ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kutlama esnasında yasa dışı slogan attıkları ve bazıları hakkında daha önceden gözaltı kararı bulunan 9 şüpheli gözaltına alınmış ve sorgulanmak üzere karakola götürülmüştü.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından getirildikleri Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edildi.

BİHA

YORUM EKLE

banner99