Şanlıurfa’da Ramazan ayının ilk günü cadde, sokak ve parklar sessizliğe bürünürken, Ramazan’ın ikinci gününde ise kentte hareketliliğin yaşandığı görüldü. Kentin en işlek noktaları olan Atatürk Bulvarı, Balıklıgöl Platosu ve Haşimiye Meydanı gibi alanlarda vatandaşların yoğunluk oluşturması dikkat çekti. Son günlerde artan korona virüs vakalarından dolayı turuncu renge yani yüksek riskli iller arasına giren Şanlıurfa’da, cadde ve sokakların kalabalık olması bir yandan da endişe yarattı. Ayrıca bazı vatandaşların maske takmaması ve sosyal mesafe kuralına uymaması ‘bu gidişle kırmızıya’ döneceğiz yorumlarına sebep oldu.
Bu arada Şanlıurfa'da korona virüsle (Covid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması akşam saat 19.00’da başlayıp sabah saat 05.00’te sona erecek.
BİHA
Şanlıurfa'da hayat iki günde normale döndü
Şanlıurfa’da Ramazan ayının ilk günü sokağa çıkan sayısı az olurken, ikinci günde ise ramazan öncesi gibi caddeler kalabalıklaşmaya başladı.
YORUM EKLE
1
Beyazgül: 13 ilçede çalışmalarımız devam ediyor
2
Şanlıurfa'da terör operasyonu: 7 gözaltı
3
Büyükşehir’de toplu iş sözleşmesinde imzalar...
4
Karaköprüspor deplasmandan galibiyetle dönüyor
5
Şanlıurfa emniyetinden öğrencilere kırtasiye...
6
Bahar geldi, Urfa'da astım atakları arttı
7
Şanlıurfa'da Ramazan'da kan döküldü!
8
Hilvan Kaymakamı kalp krizi geçirdi iddiası!
9
Belediye Başkanı bin ailenin borcunu ödedi!
10
İnan’ın acı günü
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:24

GÜNEŞ
05:03

ÖĞLE
12:27

İKİNDİ
16:17

AKŞAM
19:40

YATSI
21:13
SAYFALARTüm Sayfalar