Eyyübiye Belediye Başkanı'nın korona test sonucu çıktı

Yakın çalışma arkadaşı AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal'ın koronavirüse yakalanmasının ardından test yaptıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un test sonucu negatif çıktı.

Eyyübiye Belediye Başkanı'nın korona test sonucu çıktı
banner2

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş koronavirüs testi yaptırdı.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş da Başkan Moğal ile çalışma yürüttüğü için tedbir amaçlı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek koronavirüs testi yaptırdı. Başkan Kuş'un test sonucunun negatif çıktığı öğrenildi.

Başkan Kuş yaptığı açıklamada "Salgından etkilenen tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim. Lütfen sosyal mesafeyi korumaya ve hijyenik davranmaya özen gösterelim" dedi.

BİHA

YORUM EKLE

banner99